Home / Service

Informatie op deze pagina

Handige links

Klik hieronder voor links naar sites met meer informatie:

Heeft u een klacht?

Medewerkers van Halt doen hun werk zo zorgvuldig mogelijk. Toch kan het gebeuren dat u ontevreden bent over de manier waarop u behandeld wordt. In dat geval kunt u een klacht indienen bij de manager van het Halt-team. Kijk voor de contactgegevens bij Adressen.

Lukt het niet om het probleem samen op te lossen? Dan kunt u een formele klacht indienen bij een onafhankelijke klachtencommissie. Halt kent een landelijke klachtenregeling. 
> Klachtenregeling Halt 

Bij Halt kunt u niet overal over klagen. Voor klachten over de politie is er een eigen klachtenregeling bij de politie. Het Openbaar Ministerie is verantwoordelijk voor de inhoud van de Halt-straf. Het Openbaar Ministerie heeft ook een eigen klachtenregeling.
> Klachtenregeling politie
> Klachtenregeling Openbaar Ministerie

 

Over deze site

De auteursrechten van de inhoud van deze website behoren aan Stichting Halt.

Halt heeft de inhoud van de pagina's zo zorgvuldig mogelijk samengesteld, maar kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de volledige juistheid van alle gegevens. Aan de gepresenteerde informatie op deze website kan en mag de bezoeker geen rechten ontlenen. Halt is niet verantwoordelijk voor de inhoud van pagina's die door externe links beschikbaar zijn. 

Fotografie: Hans Moolenaar.
De jongeren op de foto's zijn modellen.

Heeft u een opmerking of suggestie? Neem dan contact op met de webmaster via info@halt.nl.