Werkstuk of spreekbeurt

We vinden het leuk als je een werkstuk maakt of spreekbeurt houdt over Halt! We helpen je graag met het vinden van de juiste informatie.

Op deze website staat veel informatie over Halt en onze activiteiten. Klik daarvoor op de blauwe titels bovenaan de pagina. Bij Over Halt vind je bijvoorbeeld onze missie en allerlei weetjes over onze organisatie. Wil je weten hoeveel jongeren in jouw gemeente voor een Halt-straf zijn verwezen? Kijk dan bij Cijfers bij ‘Over Halt’.

Wij hebben geen informatiepakketjes of folders beschikbaar voor spreekbeurten. Alle informatie staat op deze website. Kijk bijvoorbeeld eens bij de veelgestelde vragen. Onder aan deze en andere pagina's vind je downloads van folders en factsheets. Deze staan ook op de pagina Publicaties.

Halt-medewerkers zijn veel onderweg voor de voorlichtingen en gesprekken met jongeren en ouders. Zij kunnen daarom helaas geen interviews geven aan scholieren.

Vragen aan andere organisaties

Halt kan niet alle vragen beantwoorden. Bedenk goed waarover je meer informatie zoekt, voordat je contact met ons opneemt. Zo zullen we geen uitspraken doen over het beleid van de overheid en ministers. Halt is niet de organisatie die de regels maakt, dus we kunnen niet zeggen waarom er bepaald beleid of een bepaalde wet is. Soms kan je dat beter bij een andere organisatie vragen.

Regelgeving over vuurwerk:

Ongelukken en veiligheid: