Werken bij Halt


Werken bij Halt betekent maatschappelijk betrokken zijn en bouwen aan concrete resultaten op de terreinen preventie, straf, zorg en welzijn, onderwijs en sociale veiligheid. We werken lokaal, in één organisatie met teams door het hele land. We sluiten met onze interventies aan bij de situatie van de jongere en de vraag van de maatschappij. Bij Halt werken ongeveer 250 mensen. 

Wat heeft Halt te bieden?

Halt vraagt om initiatief, visie op het werkveld en een open werkhouding. Daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug. Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO Sociaal Werk. Wij bieden de mogelijkheid tot parttime werken. Om je kennis actueel te houden en je te blijven ontwikkelen, hebben we in onze eigen Halt-academie diverse trainingen en opleidingen. We werken samen in een informele sfeer, waarin oog is voor de medewerker en de omgeving. Vernieuwend denken en een projectmatige aanpak stellen we zeer op prijs.

Solliciteren?

Als er bij Halt vacatures zijn, dan vind je die hier. Je kunt ook een open sollicitatie sturen via dit formulier.

Stages

Halt wil jonge mensen de kans geven om werkervaring op te doen. Dat is voor ons een belangrijke maatschappelijke taak. Als er bij Halt stageplekken zijn, dan vind je die hier.

Delen via: